TŪM

Projektas „Tūkstantmečio mokyklos II“

crop 535x217 tum horizontaluslt 00 fichier de reproduction next generation eu posNaujos kartos LT 

Dirbame su Lions Quest

Lions Quest

UNIVERSALUS MOKYMO(SI) DIZAINAS

 

Projektas „MOKYKLŲ APRŪPINIMAS GAMTOS IR TECHNOLOGINIŲ MOKSLŲ PRIEMONĖMIS“


Mokyklu aprupinimas priemonem

 Projektas „Kokybės krepšelis“

Kuriame Lietuvos ateitį 2014 2020

Erasmus+ LELETO leidinys

Nuorodos

 

 

 

 

 

 

logo text 1080 

 Pilietiškumo mokykla LOGO

smm

Utenos jaunimo1

UVSB

Svietimo centras

Emokykla 

LM

NSA 

 

 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo 2015-01-01

Išvažiuojamoji, praktinė pradinių klasių mokytojų konferencija

Parašyta 2023-06-21 Peržiūros: 89

Birželio 19 dieną Utenos Vyturių progimnazijos Daugailių skyriuje susirinkusios pradinių klasių mokytojos aptarė 2022/2023 mokslo metus. Vėliau Daugailių mokyklos muziejuje vyko susitikimas su muziejininke Rita Jurkevičiene. Buvo aptartos mokomosios priemonės ir palygintos su tarpukario Lietuvos vadovėliais, įvyko pažintis su Daugailių krašto istorine praeitimi ir šio krašto įžymiais žmonėmis.

Gerąja patirtimi pasidalino pradinių klasių mokytoja Vaida Strunkevičienė, kuri skaitė pranešimą „Mozaika plastiko pasaulyje“. Praktinis užsiėmimas sudomino visas mokytojas ir kiekviena iš jų pasigamino mozaiką, kurioje buvo užkoduotas jų vardas. Savo gerąja patirtimi dalinosi ir kiekviena pradinių klasių mokytoja paliesdama įvairias temas: „Nuoseklumo ir savo darbo analizavimo svarba mokytojo veikloje“, „klasės vadyba“, „sėkmės raktas - santykis su vaikais ir jų tėvais“, „komandinio darbo svarba - bendradarbiavimas su pagalbos specialistais“, „mokytojo darbas jungtinėje klasėje“ ir kt.

Vėliau buvo aplankyta Šv. Antano Paduviečio bažnyčia ir A. ir M. Miškinių literatūrinė – etnografinė sodyba.

Dėkojame už išsakytas mintis, gerosios patirties pasidalijimą, metodinės medžiagos sklaidą, norą ieškoti geriausių sprendimų ir buvimą kartu: Aldonai Belopetravičienei, Loretai Januškevičienei, Aldonai Guobužienei, Rasutei Stauskienei, Jolitai Kurpienei, Ritai Šerienei, Reginai Šinkūnienei, Vaidai Strunkevičienei, Almantei Šimonėlienei, Reginai Rimkienei, Jolitai Bražėnienei, Jolantai Kačinskaitei ir prie šios komandos prisijungiančiai Jolitai Stanionienei.