TŪM

Projektas „Tūkstantmečio mokyklos II“

crop 535x217 tum horizontaluslt 00 fichier de reproduction next generation eu posNaujos kartos LT 

Dirbame su Lions Quest

Lions Quest

UNIVERSALUS MOKYMO(SI) DIZAINAS

 

Projektas „MOKYKLŲ APRŪPINIMAS GAMTOS IR TECHNOLOGINIŲ MOKSLŲ PRIEMONĖMIS“


Mokyklu aprupinimas priemonem

 Projektas „Kokybės krepšelis“

Kuriame Lietuvos ateitį 2014 2020

Erasmus+ LELETO leidinys

Nuorodos

 

 

 

 

 

 

logo text 1080 

 Pilietiškumo mokykla LOGO

smm

Utenos jaunimo1

UVSB

Svietimo centras

Emokykla 

LM

NSA 

 

 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo 2015-01-01

„Tolerancija pro mano langą“

Parašyta 2021-11-29 Peržiūros: 231

Lapkričio 18 dieną 7a klasė dalyvavo rajoniniame Utenos policijos organizuotame nuotoliniame renginyje „Tolerancija pro mano langą“. Pristatė savo paruoštą namų darbą.
Pasiruošti padėjo progimnazijos socialinė pedagogė Danguolė Bražėnienė. Ji vedė tris klasės valandėles, kurių metu buvo diskutuota, kas yra tolerancija, kodėl lapkričio 16 diena yra skelbiama Tolerancijos diena, kodėl tolerancijos problema yra aktuali šiuo laikotarpiu. Taip pat diskutavome grupėse, kaip mes suprantame toleranciją ir kaip savo matymą galime pristatyti rajoniniame renginyje. Prisijungti prie kūrybinio darbo pakvietėme ir Daugailių skyriaus mokinius.
Klasė bendru sutarimu nutarė darbą atlikti PowerPoint programa. Kitas darbo etapas buvo: nupiešti piešinius, atrinkti nuotraukas ir jas susiųsti vienam asmeniui, kuris nuotraukas sudės į skaidres ir pridės kitų efektų prie skaidrių bei parinks foninę muziką.
Renginys prasidėjo smagiai: mokiniai klausė policijos pareigūnės paskaitos apie smurto ir patyčių prevenciją, žiūrėjo edukacinius filmukus. Buvo įdomu stebėti kitų progimnazijų mokinių atliktus namų darbus.
Kitą dieną mokyklą pasiekė siuntinys - dovanos už dalyvavimą. Mokiniai gavo puodelius, tušinukus, atšvaitus ant jų buvo užrašyti žodžiai „Pagarba. Tolerancija. Draugystė.“

7a kl. mokinės
Arminta Paškauskaitė, Ema Laurinavičiūtė