TŪM

Projektas „Tūkstantmečio mokyklos II“

crop 535x217 tum horizontaluslt 00 fichier de reproduction next generation eu posNaujos kartos LT 

Dirbame su Lions Quest

Lions Quest

UNIVERSALUS MOKYMO(SI) DIZAINAS

 

Projektas „MOKYKLŲ APRŪPINIMAS GAMTOS IR TECHNOLOGINIŲ MOKSLŲ PRIEMONĖMIS“


Mokyklu aprupinimas priemonem

 Projektas „Kokybės krepšelis“

Kuriame Lietuvos ateitį 2014 2020

Erasmus+ LELETO leidinys

Nuorodos

 

 

 

 

 

 

logo text 1080 

 Pilietiškumo mokykla LOGO

smm

Utenos jaunimo1

UVSB

Svietimo centras

Emokykla 

LM

NSA 

 

 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo 2015-01-01

Pradinukai „Swedbank“ didžiausioje nuotolinėje pamokoje

Parašyta 2021-01-22 Peržiūros: 338

Pradinių klasių mokinai dalyvavo „Swedbank“ didžiausioje Lietuvos istorijoje nuotolinėje pamokoje „MOKONOMIKA“, kurią vedė gerai pažįstami kūrėjai, ekspertai, savo srities profesionalai. Švietimo, mokslo ir sporto Ministrė Jurgita Šiugždinienė pasidžiaugė, kad Lietuvoje vyksta kitokios, įtraukiančios, motyvuojančios ir nenuobodžios pamokos.
1-4 klasių mokinių grupės „Atradėjai“ dalyvių diena prasidėjo „Low Air´šokiu“. Visi išmoko HIP Hop šokį, klausėsi pasakojimo apie pinigų istoriją, kūrė ateities pinigus, išmoko pasigaminti unikalią piniginę. Rašytoja Kotryna Zylė pravedė derybų su mitinėmis būtybėmis mokymus. Nerijus Buivydas paragino daryti visiškai nemagiškus stebuklus. Menininkė Jekaterina Zibireva papasakojo, kaip siekti savo tikslų ir svajonių. Virtuvės šefas Arnas Raulinavičius pasiūlė, kaip pasigaminti skanių užkandžių. Geografas Bronius Budrys paaiškino, kodėl mūsų planeta Žemė irgi gali pavargti. O rimtoji pamokų dalis baigėsi rašytojos Kristinos Savickytės pasakojimu apie nepamirštamų istorijų kūrimą.
Kiekvieną pamoką vedęs mokytojas suteikė daug vertingų žinių apie kūrybą, tvarumą, finansinį raštingumą, verslumą. Visą renginį vedė Rolandas Mackevičius kartu su Roku ir Fausta – jaunaisiais muzikinių projektų dalyviais. Pamokos vyko linksmai, nuotaikingai.
Renginio pabaigoje scenoje pasirodė specialiai „Mokonomikos“ pamokai susikūrusi grupė „Rok F Rol“, kurią sudarė renginio vedėjai.
Dalyvavome tikroje Žinių šventėje! Nuoširdus AČIŪ organizatoriams ir mokytojams. Tikimės, kad „Mokonomika“ grįš ir kitais metais.

Pradinio ugdymo mokytoja Aldona Belopetravičienė